2013 m. balandžio 15 d., pirmadienis

Čirviniai blynai su apelsino žievele


Reikės:
1 stiklinės jogurto (pasirinktinai)
1 kiaušinio
kvietinių miltų, pagal tešlos tirštumą, na, juk žinot, kokia ji turi būti :) aš dėjau gal kokius 5 ar 6 labai kupinus šaukštus
1 kupino šaukšto kviečių sėlenų
1 kupino šaukšto manų kruopų
žiupsnelio druskos
1 apelsino žievelės
medaus (dėjau du kupinus šaukštus)
1 šaukštelio su kaupu cinamono
pusė šaukštelio sodos
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
vanilinio cukraus apibarstymui.
 


Gaminimas:
Išplakit kiaušinį su ištirpintu medumi
, įsijokit miltus ir įmaišykit visa kita. Suberkit prieskonius, žievelę (mmm, kaip kvepia). Kepkit savo čirvinių blynų keptuvėje, prieš tai ją ištepę kokoso sviestu (aš naudojau paprastą, šįkart). Gerai apskrudinkit ir patiekit, su kuo jums skanu. Aš naudojau trintas mėlynes.

Išeiga: 3 blynai.

Įvertinimas: 10. Nuostabu, gal šiek tiek primena kalėdas, tačiau kvepia atgimimu, tad puikiai tiks pagaliau ateinančiam pavasariui... Net aš paragavau. :)

Praskaidrinkit savo dienas!








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą